Velkommen til Liten Luring fotografene
BarnehageSkoleHvem er viStudioKontakt ossHjem
Til styrerTil foreldre
Til foreldre
Tøffe, anderledes bilder med LitenLuring!

Vi i LitenLuring har en ambisjon om å ta så bra bilder av skole og barnehagebarn at de havner på veggen og ikke i en skuff. Vi vil gjerne at bildene ikke bare skal være en avfotografering av barnet, men at det sier noe mer om hvem de er. Derfor, hvis barnet har en spesiellt forhold til en bamse, skateboard, dukke eller rett og slett en kul t-skjorte, ta det gjerne med.

Nettbasert bestilling: Foreldrene kjenner barna best. Hos oss ser foreldrene bildene på nett og setter sammen sin egen bildepakke med bildene de liker best, i de størrelsene de selv ønsker. Vi gir i tillegg 14 dagers kostnadsfri returrett.

Dersom dere ønsker å returnere hele eller deler av bildepakken, legg de i returkonvolutten, sammen med fakturaen, så sender vi en faktura på det dere har beholdt. Vi håper dere blir førnøyde med bildene av deres håpefulle.Kontaktinformasjon
LitenLuring AS
Olaf Paulusvei 1, 4024 Stavanger
Telefon: 51 53 36 10
E-post: post@litenluring.no


Flere er fornøyde med valget!
Tusen takk for svar. Bildene lå i postkassen i dag ja, jeg hentet dem nettopp. Jeg vil bare si TUSEN TAKK for fantastiske bilder, jeg har faktisk aldri vært mer fornøyd med noe barnehagebilde! Jeg var ærlig talt litt skeptisk da jeg hørte at det ikke skulle bli tatt vanlig gruppebilde, men dette overgikk jo alt jeg har sett tidligere, MYE bedre enn et vanlig gruppebilde! Jeg er strålende fornøyd!
Hilsen Cathrine Garaguso
Dere er knallflinke! Må bare skryte litt igjen. Utrolig herlig å se ekte smil :D Har hatt to år med barnehagebilder med unaturlige og stive smil, kunne tatt mye bedre bilder selv. Keep up the good work!

Dere kan jeg virkelig anbefale videre :)
Hilsen Annette Nilsen
Alt av bilder og tekst på nettsiden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov.
© 2011 Liten Luring AS. Utviklet av Guru Media